LINK2job 2017. oktobar

Peti po redu LINK2job sajam zapošljavanja​ održan je u petak, 20. oktobra, u hotelu Jugoslavija. LINK Centar za razvoj karijere​, u saradnji sa preko 400 partnerskih kompanija i 50 izlagača, uz podršku grada Beograda i Nacionalne službe za zapošljavanje, ugostio je preko 5000 posetilaca.

Peti po redu LINK2job sajam zapošljavanja koji je održan je u petak, 20. oktobra, u hotelu Jugoslavija i koji je organizovao Centar za razvoj karijere uz podršku grada Beograda i Nacionalne službe za zapošljavanje posetilo je 5000 ljudi.
 
Poseban deo LINK2job sajma bio je posvećen motivacionim govorima na temu poslovnog uspeha i ličnog razvoja. Taj segment otvorila je svojim inspirativnim govorom Nataša Kovačević, bivša košarkašica i osnivač fondacije “Nataša Kovačević”.
 
Svaki posetilac koji je bio zainteresovan na poklon je dobio kurs engleskog jezika ili računarskih veština. Tokom celog dana održavana su i korisna predavanja i radionice sa ciljem da pomognu kandidatima da na sledećem razgovoru za posao imaju mnogo više znanja i samopouzdanja. A zahvaljujući ITAcademy Dizajn studiju, svi zainteresovani su mogli da dobiju i profesionalnu fotografiju za svoj CV.
 
Da bi poseta Sajmu bila jedinstveno i novo iskustvo, svi posetioci imali su na raspolaganju Job Box i Laptop Corner, Social Network Corner, na kojima su mogli uz pomoć ljudi koji su zaposleni u HR-u da simuliraju razgovor za posao i dobiju savete o tome gde greše i šta treba da promene, ali i da iskoriste savremene tehnologije da prate aktuelnu ponudu poslova i da apliciraju za njih. Ovaj LINK2job sajam zapošljavanja bio je jedinstvena prilika za sve ljude bez posla da probaju da se zaposle u velikim kompanijama kao što su Manpower, Comtrade, Robert Bosh, Sitel, Nelt, WinWin i mnoge druge, a naredni sajam zakazan je već za proleće 2018. godine. Brojne kompanije koje su učestvovale na sajmu možete pogledati u nastavku.
 

Brojne kompanije koje su učestvovale na sajmu možete pogledati u nastavku.