LINK2job 2019. maj

Osmi po redu sajam obeležio je veliki broj posetilaca, a 6.000 ljudi je iskoristilo ovu sjajnu poslovnu priliku kako bi konkurisalo na preko 450 radnih mesta.

Stana Božović, državni sekretar Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, otvorila je sajam zajedno sa Dragomirom Petronijevićem, članom Gradskog veća i predsednikom Saveta za zapošljavanje i privredni razvoj Beograda, i zamenikom direktora beogradske filijale NSZ-a Sinišom Kneževićem, kao i predstavnicima LINK groupa.


U toku sajma održavane su interesantne i korisne radionice, sa ciljem da pomognu kandidatima da na budućem razgovoru za posao poseduju više samopouzdanja i znanja. Zahvaljujući ITAcademy Dizajn studiju, svi oni koji su bili zainteresovani mogli su da dobiju i profesionalnu fotografiju za svoj CV.

Prvi ovogodišnji link2job sajam zapošljavanja bio je izvanredna prilika za sve koji trenutno nemaju posao da probaju da se zaposle u kompanijama kao što su Galenika, Sitel, Trizma, Strabag, Silver Bell Group, BVP i mnoge druge, a naredni sajam zakazan je već za 15. novembar 2019. godine.

 
 
 
Brojne kompanije koje su učestvovale na sajmu možete pogledati u nastavku.