Zepter International

ZEPTER..LINK.TO.JOB..LOGO.2017.1 (3)

Zepter International je multinacionalna kompanija koja proizvodi i prodaje visokokvalitetne proizvode za zdraviji i duži život desetine miliona ljudi širom sveta. Kompanija ZEPTER posluje u preko 60 zemalja na pet kontinenata, poseduje 7 fabrika, smeštenih u Nemačkoj, Italiji i Švajcarskoj, kao i više od 320.000 m2 poslovnog prostora na najboljim lokacijama u metropolama širom sveta. O globalnom uspehu Zepter International svedoči i činjenica da je, u protekle tri decenije, kompanija stekla preko 80 miliona zadovoljnih kupaca i prodala više od 760 miliona proizvoda.

Kompanija je ponosna na svojih preko 100 hiljada odlično obučenih menadžera i konsultanata koji uspešno šire njenu misiju zdravlja i lepote. Svakih 10 sekundi prosečno, negde u svetu započne nova prezentacija Zepter proizvoda koje u prestižnim prodajnim salonima ili domovima kupaca, godišnje poseti preko 65 miliona ljudi.

Ime ZEPTER je sinonim za vrhunski kvalitet, prepoznatljiv stil i trajnu vrednost proizvoda za zaštitu i unapređenje zdravlja, za pravilnu pripremu zdrave hrane, za čistu i zdravu vodu i vazduh, za duži, kvalitetniji i lepši život.

Website: www.zepter.com