Arhi.pro

Arhi.proArhi.pro je srednje preduzeće sa sedištem u Beogradu i od kada je osnovano, 2002. godine, do danas, preduzeće Arhi.pro je postalo jedno od vodećih konsultantskih, projektantskih i izvodjačkih kompanija u regionu.

Sa brojem od oko 160 zaposlenih koji raste, Arhi.pro svojim Klijentima pruža potpunu uslugu projektovanja i kompletnu podršku u oblasti gradjevinske industrije, inženjeringa, izvodjenja završnih zanatskih radova i radova koji se tiču gradjevinskih instalacija, kao i u oblasti projektovanja, proizvodnje i montaže nameštaja. Arhi.pro učestvuje u razvoju različitih Projekata u fazi projektovanja i/ili izvodjenja, imajući različite uloge i odgovornosti, od podrške i konsaltinga do uloge autora i vodećeg projektanta.

Preduzeće se sastoji od matičnog dela i tri specijalizovana ogranka. Izvan Srbije su osnovana dva predstavništva, u Crnoj Gori i u Makedoniji.

Matični deo preduzeća se bavi projektovanjem u oblasti arhitekture i dizajna enterijera, kao i izvodjenjem završnih zanatskih radova u gradjevinskoj industriji, a specijalizovan je u oblasti korporativne arhitekture, razvoja brend standarda i ‘’design&build’’ usluga.

Arhi.pro Project je ogranak koji se bavi projektovanjem velikih objekata i kompleksa, sa projektantskim timom sastavljenim od stručnjaka iz oblasti arhitekture, gradjevinskih konstrukcija, mašinskih, elektroenergetskih i instalacija vodovoda i kanalizacije. Arhi.pro Project, sa vrhunskim konsultantskim i projektantskim timom, pruža Klijentima kompletnu profesionalnu podršku tokom razvoja Projekta, kroz faze iniciranja, planiranja, izvršenja, praćenja, kontrole i zatvaranja.

Arhi.pro Elektronika je ogranak koji se bavi projektovanjem i izvodjenjem radova iz oblasti elektroenergetskih instalacija niskog i srednjeg napona, telekomunikacionih i signalnih sistema.

Arhi.pro Furniture je ogranak koji se bavi stolarskom proizvodnjom u okviru koga se projektuje i proizvodi kancelarijski nameštaj i elementi za opremanje prostora najrazličitijih namena.

Arhipro zapošljava veliki broj inženjera i tehničara, iz različitih oblasti projektovanja, podeljenih u projektantske grupe:

  • GRUPA ZA UPRAVLJANJE PROJEKTIMA

Inženjeri arhitekture i gradjevinski inženjeri u ulozi projekt menažera i koordinatora projekata tokom procesa projektovanja i izvođenja radova

  • GRUPA ZA ARHITEKTONSKO PROJEKTOVANJE I DIZAJN ENTERIJERA

Inženjeri arhitekture, dizajneri enterijera i arhitektonsko – gradjevinski tehničari u ulozi vodećih i samostalnih i projektanata saradnika tokom procesa izrade projektno tehničke dokumentacije, arhitektonskog projektovanja i dizajna

  • GRUPA ZA PROJEKTOVANJE UREĐENJA TERENA I OZELENJAVANJA

Inženjeri pejzažne arhitekture i hortikulture u ulozi vodećih i samostalnih projektanata i projektanata saradnika tokom procesa izrade projektno tehničke dokumentacije i projektovanja uređenja terena i ozelenjavanja

  • GRUPA ZA DIZAJN I MODELOVANJE

Inženjeri arhitekture u ulozi 3D modelara tokom procesa izrade 3D grafičke prezentacije projekata.

  • GRUPA ZA DIZAJN NAMEŠTAJA

Inženjeri šumarstva, dizajneri enterijera i tehničari u ulozi projektanata tehničke razrade u procesu projektovanja i proizvodnje nameštaja.

  • GRUPA ZA PROJEKTOVANJE KONSTRUKCIJA

Gradjevinski inženjeri i gradjevinski tehničari u ulozi vodećih i samostalnih projektanata i projektanata saradnika tokom procesa izrade projektno tehničke dokumentacije i projektovanja konstrukcije objekata

  • GRUPA ZA PROJEKTOVANJE INSTALACIJA VODOVODA I KANALIZACIJE

Gradjevinski inženjeri i gradjevinski tehničari u ulozi vodećih i samostalnih projektanata i projektanata saradnika tokom procesa izrade projektno tehničke dokumentacije i projekotvanja hidrotehničkih projekata

  • GRUPA ZA PROJEKTOVANJE ELEKTROENERGETSKIH INSTALACIJA SREDNJEG I NISKOG NAPONA

Inženjeri elektrotehnike i elektrotehničari vodećih i samostalnih projektanata i projektanata saradnika tokom procesa izrade projektno tehničke dokumentacije i projektovanja elektroenergetskih instalacija srednjeg i niskog napona

  • GRUPA ZA PROJEKTOVANJE TELEKOMUNIAKCIONIH I SIGNALNIH SISTEMA

Inženjeri elektrotehnike i elektrotehničari u ulozi vodećih i samostalnih projektanata i projektanata saradnika tokom procesa izrade projektno tehničke dokumentacije i projekotvanja telekomunikacionih i signalnih sistema.

  • GRUPA ZA PROJEKTOVANJE MAŠINSKIH INSTALACIJA

Inženjeri mašinstva u ulozi vodećih i samostalnih projektanata i projektanata saradnika tokom procesa izrade projektno tehničke dokumentacije i projekotvanja mašinskih instalacija

Arhipro svojim zaposlenima omogućava profesionalno i stručno usavršavanje u skladu sa najvišim priznatim standardima u svim oblastima organizacione strukture, rad na prestižnim projektima i saradnju sa internacionalnim projektantskim timovima i dobre uslove rada u dobrom radnom okruženju.

Website: www.arhipro.com