Comtrade

comtrade

Comtrade postoji više od 25 godina, a preko dve decenije se bavi razvojem softverskih rešenja i alata, integracijom sistema i uslugama u sferi digitalizacije. Radimo sa najnovijim tehnologijama i često smo u prilici da inoviramo i svoje i tuđe proizvode i usluge.

Imamo preko 30 poslovnih partnerstava sa nekim od najvećih svetskih IT firmi – Microsoft, HP, Oracle, Citrix, F5 i druge. Imamo preko 900 zadovoljnih klijenata, kojima rešavamo najraznovrsnije poslovne izazove. Naše prednosti su vrhunsko poznavanje softvera i poslovnih procesa, napredne projektne metodologije i inovativnost koju negujemo.

Naši zaposleni rade u malim fleksibilnim timovima, formiranim po potrebi. Dobijaju priliku da se redovno usavršavaju i stiču svetski priznate sertifikate. Uslovi koje im pružamo čine da ostaju u firmi u proseku duže od sedam godina.

Comtrade je u stalnoj potrazi za perspektivnim, talentovanim i kreativnim pojedincima koji žele da postanu deo našeg tima. Više informacija o zaposlenju u našoj kompaniji možete da pogledate na: : www.comtrade.com/careers.

Website: www.comtrade.com