LINK2job 2019, novembar

Deveti po redu sajam obeležio je rekordan broj posetilaca, a 6.000 ljudi je iskoristilo ovu sjajnu poslovnu priliku kako bi konkurisalo na preko 450 radnih mesta.

Dragomir Petronijević, član Gradskog veća i predsednik Saveta za zapošljavanje i privredni razvoj Beograda, otvorio je sajam zajedno sa zamenikom direktora beogradske filijale NSZ-a Sinišom Kneževićem, kao i predstavnicima LINKgroupa.


Na sajmu, u okviru predavačkog dela, svoja iskustva preneli su Marko Šorak, menadžer ljudskih resursa (GrossOptic d. o. o Beograd), Mirjana Sakić, koordinator za regrutaciju i razvoj zaposlenih (Galenika a. d. Beograd), Nina Petronijević, talent development and employee retention manager (Birdseye Solutions) i Ivana Vukanić, menadžer za regrutaciju i obuku (Birdseye Solutions) kako bi objasnili da, ako se poseduju inicijativa, želja i znanje, ništa nije nemoguće, ali i ukazali na to šta se sve traži od budućih kandidata kada dođu na razgovor za posao.

Besplatan kurs engleskog jezika i online ECDL modul po želji izazvali su veliku pažnju. Posetioci LINK2job sajma zapošljavanja mogli su da se prijave, a kao poklon su dobili pohađanje online kursa po želji.

U toku sajma održavane su korisne i zanimljive radionice, ali i panel diskusija „Iz ugla HR-a”, a sve sa ciljem kako bi se pomoglo kandidatima da na budućem razgovoru za posao poseduju više samopouzdanja i znanja. Zahvaljujući ITAcademy Dizajn studiju, svi oni koji su bili zainteresovani mogli su da dobiju i profesionalnu fotografiju za svoj CV.

 
 
 
Brojne kompanije koje su učestvovale na sajmu možete pogledati u nastavku.