WinWin

Najveći lanac maloprodaja i na webu i na zemlji! U našem asortimanu možete pronaći veliki izbor IT opreme, AV opreme, bele tehnike, malih kućnih aparata, uređaja za video nadzor, satova, nakita, igračaka za decu, aparata za zdravlje ali i mnogih drugih uređaja.

Predstavništvo WinWin-a nalazi u Čačku i Beogradu. Cilj našeg poslovanja ogleda se u zadovoljavanju potreba korisnika, uz trajnu brigu o razvoju društvene zajednice i očuvanju životne sredine.

 

Naš tim u ovom trenutku čini gotovo 1000 zaposlenih koji su raspoređeni u 12 sektora i preko 75 gradova širom Srbije!

WinWin Shop d.o.o. je kompanija koja posluje na prostorima Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije. U svom planu ima i širenje na druga tržišta u okruženju.

Trenutno postoji preko 100 WinWin maloprodajna objekta u Srbiji u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Čačku, Kragujevcu, Kraljevu, Borči i Smederevu, Aranđelovcu, Adi, Aleksincu, Apatinu, Bačkoj Palanci, Bačkoj Topoli, Bajinoj Bašti, Beloj Crkvi, Ćupriji, Gornjem Milanovcu, Inđiji, Ivanjici, Jagodini, Kikindi, Kladovu, Knjaževcu, Kovinu, Kruševcu, Kuli, Kuršumliji, Leskovcu, Loznici, Ljigu, Majdanpeku, Negotinu, Novoj Varoši, Novom Bečeju, Novom Pazaru, Odžacima, Pančevu, Paraćinu, Pirotu, Požarevcu, Požegi, Priboju, Prijepolju, Prokuplju, Raški, Rumi, Senti, Sjenici, Smederevskoj Palanci, Somboru, Sopotu, Sremskoj Mitrovici, Staroj Pazovi, Subotici, Surdulici, Svilajncu, Šapcu, Šidu, Temerinu, Topoli, Trsteniku, Ubu, Užicu, Valjevu, Velikoj Plani, Vlasotincu i Vranju i drugim.

Naša želja i potreba je da očuvamo i unapredimo poziciju WinWin shop-a na tržištu, što rezultuje izuzetno raznovrsnim portfoliom poslovnih aktivnosti. Težimo ka unapređenju u osnovnoj delatnosti koja podrazumeva IT sektor, kao i preuzimanje liderske pozicije u drugim nišama poslovanja za ostale proizvode iz naše ponude.

“Pravi uspeh nikada nije proizvod slučajnosti, već rezultat osmišljenog timskog rada i velikog truda.”

I kao što naše ime kaže, u poslovanju sa nama nema gubitnika već naprotiv, SVI su na dobitku!