LINK2job 2017. maj

Četvrti po redu LINK2job sajam zapošljavanja​ održan je u petak, 12. maja​, u hotelu Jugoslavija. LINK Centar za razvoj karijere​, u saradnji sa preko 400 partnerskih kompanija i 50 izlagača, uz podršku grada Beograda i Nacionalne službe za zapošljavanje, ugostio je preko 5000 posetilaca.

LINK2job sajam zapošljavanja izdvaja se po svojoj raznovrsnoj ponudi, zbog čega iz godine u godinu privlači sve veći broj posetilaca.
 
Ovogodišnjih 5000 posetilaca mogli su da porazgovaraju sa regruterima kompanija u kojima bi želeli da rade, saznaju sve o poslovnim prilikama koje su im na raspolaganju i po želji ostave svoje radne biografije za sve pozicije koje im deluju privlačno.
 
Prepoznatljiva manifestacija poznata je i po sjajnim mogućnostima za sve posetioce, kao što su besplatno fotografisanje i profesionalna obrada fotografije za CV, koju je obezbedio DesignStudio tim, i besplatni online kursevi engleskog jezika i ECDL modula po želji. Najsrećnije posetioce oduševile su i specijalne nagrade u vidu besplatnih kurseva iz programiranja, dizajna, e-poslovanja i drugih traženih veština.
 

Brojne kompanije koje su učestvovale na sajmu možete pogledati u nastavku.