Wiener Städtische osiguranje

Wiener Städtische osiguranje a.d.o. Beograd na srpskom tržištu posluje od februara 2003. godine. Kompanija je osnovana kao „green field“ investicija Vienna Insurance Group Wiener Städtische Versicherung AG.

Vienna Insurance Group, čiji smo deo, vodeća je austrijska osiguravajuća kompanija u Centralnoj i Istočnoj Evropi, sa tradicijom poslovanja dugom 190 godina.

Kombinacijom ekonomske snage, stručnosti i znanja na tržište smo doneli potvrđen kvalitet i sigurnost, što nam je obezbedilo poziciju u vrhu u životnom osiguranju, dok se sa ukupnim portfoliom proizvoda nalazimo među vodećim osiguravajućim kompanijama na domaćem tržištu.

Misija kompanije je od početka bila stvaranje i razvijanje kulture osiguranja i pružanje usluge čiji kvalitet odgovara savremenim svetskim standardima poslovanja. Stoga razvijamo proizvode koji su u skladu sa konceptom evropskog modernog osiguranja i prilagođavamo ih potrebama i uslovima domaćeg tržišta.

Naša prodajna mreža konstantno se širi. Blizu 1100 zaposlenih u više od 40 filijala, ekspozitura i prodajnih mesta u 38 gradova širom Srbije nastoji da klijentima pruži besprekoran servis.

U skladu sa visokim standardima zaštite svojih klijenata koje primenjuje celokupna Vienna Insurance Group, Wiener Städtische osiguranje sprovodi ozbiljnu politiku reosiguranja i posvećuje veliku pažnju zaštiti rizika u svom portfelju i preuzetih obaveza prema klijentima. Na ovaj način trudimo se da svojim klijentima obezbedimo dodatnu zaštitu i sigurnost.

Karijera

KREDIBILITET I INTEGRITET – mi opravdavamo poklonjeno poverenje

Mi poštujemo dogovoreno i ispunjavamo obećanja, jer znamo da se poverenje dugo stvara, a lako gubi.

POBEDNIČKO PONAŠANJE – ponašamo se i razmišljamo kao da je kompanija u kojoj radimo naša

Mi smo preduzimljivi, puni ideja koje znamo kako ćemo da realizujemo i preuzimamo odgovornost za svoje odluke.

Print

VAŽNOST I ZADOVOLJSTVO SVAKOG KLIJENTA – nama je svaki klijent važan i u središtu naših odluka

Mi slušamo naše klijente, razumemo njihove želje i trudimo se da prevaziđemo njihova očekivanja.

ZAHVALNOST I POŠTOVANJE – stvaramo jednake mogućnosti za zaposlene

Mi cenimo svoje kolege, njihov način razmišljanja i način rada. Naš uspeh je rezultat mnogobrojnih ideja zaposlenih. Zato ulažemo u razvoj njihovih znanja i veština, i obezbeđujemo im sigurno i prijatno radno okruženje.

Web site: www.wiener.co.rs