LINK2job2016. oktobar

Tradicionalni jesenji LINK2job sajam zapošljavanja ove godine održan je u petak, 14. oktobra, u prostorijama Hotela „Jugoslavija”. Organizatori iz LINK Centra za razvoj karijere (Center for Career Development, CCD) ugostili su preko 5000 posetilaca Sajma. Posetioci su imali priliku da stupe u kontakt sa brojnim kompanijama koje su na Sajmu u ponudi imale radna mesta iz različitih oblasti poslovanja.

LINK2job sajam zapošljavanja izdvaja se po svojoj raznovrsnoj ponudi, zbog čega iz godine u godinu privlači sve veći broj posetilaca.
 
Ovogodišnjih 5000 posetilaca mogli su da porazgovaraju sa regruterima kompanija u kojima bi želeli da rade, saznaju sve o poslovnim prilikama koje su im na raspolaganju i po želji ostave svoje radne biografije za sve pozicije koje im deluju privlačno.
 
Prepoznatljiva manifestacija poznata je i po sjajnim mogućnostima za sve posetioce, kao što su besplatno fotografisanje i profesionalna obrada fotografije za CV, koju je obezbedio DesignStudio tim, i besplatni online kursevi engleskog jezika i ECDL modula po želji. Najsrećnije posetioce oduševile su i specijalne nagrade u vidu besplatnih kurseva iz programiranja, dizajna, e-poslovanja i drugih traženih veština.
 
 Brojne kompanije koje su učestvovale na sajmu možete pogledati u nastavku.