O Sajmu

O sajmu zapošljavanja LINK2job

LINK2job je nastao kao društveno odgovoran projekat, iza kojeg stoji Centar za razvoj karijere (Center for Career Development, CCD), institucija sa dugim stažom u posredovanju između poslodavaca i osoba u potrazi za poslom. Prvi LINK2job uspešno je održan 2015. godine, sa 30 domaćih i međunarodnih kompanija izlagača i oko 5.000 posetilaca. Centar za razvoj karijere je do sada uspešno organizovao pet LINK2job sajmova zapošljavanja.

Da bi misiju podigli na viši nivo, već 2016. godine organizuju se dva sajma godišnje. Dakle na proleće i jesen. Prolećni sajam smo održali 10. maja u sali hotela Metropol Palace, a jesenji LINK2job nas očekuje 15. novembra 2019. godine na istom mestu. 

Cilj ovog sajma nije samo da postane najveći regionalni događaj ovog tipa, nego i da na najefikasniji način doprinese stvaranju kvalitetnih veza između posetilaca i kompanija izlagača, na obostranu korist. Tako želimo da doprinesemo rešavanju gorućih problema: nezaposlenosti, sa jedne strane, i nedostatka kvalitetnog radnog kadra u kompanijama, sa druge.

Svoje veliko iskustvo u organizaciji različitih vrsta događaja poput seminara, radionica, kurseva, predavanja i događaja poput TEDx-a, Centar za razvoj karijere nastavlja da nadograđuje organizacijom prestižnih događaja, kao što su sajmovi zapošljavanja. Želimo da ovaj događaj bude prirodni produžetak naše misije posredovanja između najkvalitetnijeg stručnog kadra i kompanija koje pružaju najbolje uslove za rad i profesionalno usavršavanje.

join_us (1)Sajam zapošljavanja je dinamičan događaj koji otvara bezbroj mogućnosti.

Kompanije se predstavljaju u pravom svetlu, stupaju u neposredan kontakt sa posetiocima i dolaze do kvalitetnih radnika.

Obrazovne institucije dobijaju šansu da sagledaju kvalitet trenutnih stručnjaka, potrebu za zanimanjima i realne kriterijume kompanija.

Posetioci dolaze do neprocenjivih kontakata i imaju priliku da njihova vrednost bude prepoznata.