ASW Inženjering

_ASW_logo

ASW Inženjering postoji duže od dve decenije, ima više od šezdeset stalno zaposlenih inženjera – IT specijalista, vlastite proizvode u oblasti informacionih tehnologija i brojne realizovane složene projekte.

Do zadovoljnih korisnika ASW došao je kvalitetom svojih prozvoda, svojom spremnošću i sposobnošću da te proizvode prilagodi zahtevima korisnika i kontinuiranom podrškom u eksploataciji sistema.

Na osnovu iskustva stečenog kroz implementaciju kompleksnih informacionih sistema u preko 100 kompanija iz različitih sektora poslovanja, ASW pruža svojim korisnicima dragocenu pomoć u poboljšanju njihovog poslovanja kroz savremena, kompletna softverska rešenja, konsalting i optimizaciju organizacije poslovnih procesa.

ASW Inženjering vrši:

 • Isporuku sopstvenih proizvoda
 • Prilagođavanje rešenja zahtevima i potrebama korisnika
 • Izradu rešenja po principu ključ u ruke na bazi specifikacije naručioca
 • Integraciju kompleksnih sistema
 • Podršku i održavanje
 • Outsourcing

Biti prepoznatljiva, inovativna i visoko profesionalna softverska firma, vodeća po kvalitetu i preformansama proizvoda i usluga među kompanijama u zemlji i regionu, sa stalno rastućim tržišnim učešćem i kvalitetom koji garantuje uspešnost i osvaja poverenje na duge rokove.

Kontinuirano informisanje javnosti o poslovanju i proizvodima, podizanje opšteg nivoa informatičke svesti korisnika i stalno jačanje pozicije uz profesionalno i profitabilno zadovoljavanje potreba korisnika u što kraćem periodu, kao i praćenje i korištenje savremenih tehnoloških dostignuća u oblasti IT i razvijanje dugoročnih odnosa saradnje sa svim ključnim poslovnim partnerima, kako na domaćem, tako i na inostranom tržištu.

ASW je uspostavio efikasan i efektivan sistem upravljanja kvalitetom prema ISO 9001, sigurnošću informacija prema ISO 27001 i sistem upravljanja IT uslugama prema ISO 20000-1.

Izvor znanja za naše klijente i nas

ASW je počeo sa realizacijom programa kontinuirane obuke za proizvode i procese preduzeća ASW. Programi su namenjeni studentima na završnim godinama fakulteta u oblasti IT-a i nezaposlenima koji su diplomirali u oblasti IT-a.
ASW organizuje obuke tako da se u jedinstvenim uslovima za učenje i rad u realnom poslovnom okruženju stiču primenjiva i praktična znanja o proizvodima i procesima kompanije. Svrha obuke je omogućavanje svim studentima završnih godina fakulteta na kojima studiraju informacione tehnologije i/ili nezaposlenima koji su diplomirali u oblasti IT-a da lakše i brže upoznaju sistem, procese i proizvode ASW-a.

Rezulatati za polaznike obuke su da:

 • razume procese, operacije i aktivnosti kompanije,
 • razume proizvode kompanije ASW,
 • pruža podršku klijentima kompanije ASW,
 • je upoznat sa integrisanim sistemom upravljanja i da razume svoje aktivnosti u odnosu na sistem,
 • je upoznat sa alatima koje kompanija koristi,
 • razume potrebu daljeg učenja i razvoja.

Ovime stvaramo izvor znanja za naše klijente i nas.
ASW ne misli samo na sticanje stručnih kompetencija, već pomaže svim zaposlenima i onima koji pohađaju naše obuke da steknu i razviju i one dodatne veštine koje koristimo u svakom poslu i najznačajnije su za uspeh u karijeri. To su takozvane „soft“ veštine. Između ostalog, u njih spadajukomunikacija, timski rad, motivacija, upravljanje vremenom i druge. Kroz zanimljive radionice i treninge, omogućili smo da se sve ove veštine razviju i unapređuju.

Website: www.asw.eu