LINK2job2016. april

Drugi LINK2job sajam, u organizaciji Centra za razvoj karijere, održan je 22. aprila u banket sali hotela Jugoslavija. Kompanije su na sajmu zainteresovanim kandidatima ponudile preko 200 otvorenih radnih mesta, pretežno iz oblasti informacionih tehnologija. Veliki broj posetilaca bio je u prilici da se direktno poveže sa nekim od najpoželjnijih poslodavaca. LINK2job_slika (1)

Svesni činjenice da su računarske veštine i znanje engleskog jezika preduslov za dobijanje posla u brojnim strukama, svakom posetiocu obezbedili smo besplatan onlajn kurs engleskog jezika i ECDL modul po želji.

Da je ovaj sajam drugačiji, pokazuju i brojna predavanja koja pomažu kandidatima da se izbore za svoje mesto u poslovnom svetu. Potrudili smo se da više nema briga o fotografiji za CV, jer su svi posetioci Sajma dobili profesionalnu fotografiju, koju su im izradili stručnjaci za obradu fotografije. Job Box i Laptop Corner, besplatna predavanja o tome kako uspeti kao freelancer, Cloud sistemi, kako do posla u IT industriji, koje su najveće greške u pisanju CV-ja i motivacionog pisma, kako napraviti sajt u WordPressu, iOS Development – samo su neki od sadržaja koje su posetioci dobili na Sajmu.

Brojne kompanije koje su učestvovale na sajmu možete pogledati u nastavku.

L2J2016_preuzmi-brosuru