TeachingAcademy / Institut za moderno obrazovanje

Profesionalna edukacija nastavnika

TeachingAcademy je program stručnog usavršavanja za sve zaposlene u obrazovanju i vaspitanju koji teže da budu najbolji u svom poslu i steknu priznanja koja to potvrđuju.

For Excellence in Teaching

Namenjena je predavačima koji žele da se usavršavaju, primene savremene tehnike obrazovanja u nastavi i ponude najstručnija znanja svojim učenicima, studentima i polaznicima.

Pravo je mesto za vaspitače u predškolskom obrazovanju, učitelje ili nastavnike u osnovnoj školi, profesore u srednjoj školi ili na univerzitetu, kao i direktore ovih ustanova, koji svojim učenicima i studentima, ali i sebi, postavljaju visoke ciljeve.

Pored seminara stručnog usavršavanja, Institut za moderno obrazovanje i TeachingAcademy organizuju stručne i naučne skupove, konferencije, simpozijume, tribine, okrugle stolove i mnoge druge aktivnosti od društvenog značaja, s ciljem unapređenja celokupnog obrazovnog sistema.

Svojim aktivnostima, Institut za moderno obrazovanje i TeachingAcademy teže da unaprede obrazovanje, pružajući pomoć i podršku svakom pojedincu kako bi ostvario svoj profesionalni maksimum.

Programi:

 • Cambridge programi:
 • Profesionalni kursevi i radionice
 • Teaching & Learning
 • Teaching with Digital Technologies
 • Teaching Bilingual Learners
 • Educational Leadership
 • Profesionalni kursevi i radionice
 • Pedagogija, psihologija i metodika nastave
 • Lični razvoj
 • Moderne tehnologije
 • Unapređenje rada škole

Seminari u organizaciji TA i Instituta za moderno obrazovanje

TeachingAcademy i Institut za moderno obrazovanje sarađuju sa svim obrazovnim ustanovama s ciljem spajanja nauke i prakse, te tako pružaju potpuno i adekvatno stručno usavršavanje.

U saradnji s Institutom za pedagoška istraživanja i Pedagoškim društvom Srbije, kreiramo i sprovodimo niz radionica na temu komunikacijske kompetentnosti, koju smatramo izvanredno značajnom za nastavnički poziv. Unapređenjem komunikacijskih sposobnosti, u velikoj meri se olakšava saradnja sa učenicima, roditeljima i kolegama.

Smatramo da je važno da kroz savremen pristup u stručnom usavršavanju ne izostavimo umetnost kao deo autentične ljudske prirode, posebno važne u profesorskom pozivu.

Stoga smo u saradnji s ustanovama kulture ponudili čitav niz radionica koje imaju za cilj da predlože upotrebu drame u nastavi kao vid kreativnog buđenja umetnosti kod mladih.

Takođe, sa istraživačkim centrima, kroz naučne skupove i tribine, prezentujemo najnovija naučna saznanja iz svih relevantnih naučnih disciplina, i želimo da spremni dočekamo nove generacije istraživača.

Adresa: Masarikova 5, Beograđanka
Cara Dušana 34, Zemun, Beograd

E-mail: office@teaching-academy.com

Telefon: +381 (11) 7856 140