OKschool

Blended learning: Jedinstvena ponuda kurseva i stručne edukacije

OKschool je jedinstveni obrazovni koncept koji na jednom mestu objedinjuje kurseve iz najrazličitijih oblasti neophodnih za uspešnu karijeru. Kratko, brzo i efikasno do najrazličitijih veština.

Ovaj servis primenjuje Blended learning, savremeni obrazovni koncept koji kombinuje prednosti učenja na daljinu, interaktivnost klasične nastave i moderne tehnologije. Polaznik sam bira da li će svoje kurseve pohađati na tradicionalan način, online ili kombinacijom oba. Platforma za učenje na daljinu polazniku obezbeđuje stalnu podršku profesora i mogućnost online konsultacija, kao i danonoćni pristup multimedijalnim nastavnim materijalima, testovima za proveru znanja i drugim korisnim sadržajima.

Svi korisni kursevi na jednom mestu

OKschool nudi kurseve i edukacije iz oblasti IT-ja, poslovnih veština i stranih jezika. Kursevi su podeljeni u tri kategorije:

  • Online kursevi
  • Obuke za zanimanja
  • Jezici

Online kursevi nude obuku iz oblasti programiranja, dizajna, menadžmenta, ekonomije itd, koji polazniku omogućavaju da za kratko vreme savlada datu oblast, bez obzira na to da li poseduje predznanje ili ne.

Pohađanjem kursa iz kategorije Obuke za zanimanja polaznik se može obučiti za neko od najtraženijih zanimanja na tržištu, među kojima su internet specijalista, administrator računarskih mreža, dizajner, web programer, CAD specijalista, marketing stručnjak i agent za nekretnine.

Kategorija Jezici obuhvata različite nivoe kurseva engleskog jezika, od osnovnog do naprednog, poseban kurs za poslovni engleski, kao i pripremu za Cambridge sertifikat.

Kome je OKschool namenjen?

Kursevi su namenjeni svima onima koji žele da unaprede svoja znanja engleskog jezika i svoje veštine iz oblasti IT-ja i savremenog poslovanja.

Preduzeća koja ulažu u razvoj svojih zaposlenih mogu odabrati korporativne kurseve u OKschool učionicama ili u prostorijama firme.

OKschool sertifikacija

OKschool sertifikat je značajna referenca, bilo da se polaznik priprema za dalje formalno obrazovanje ili želi da unapredi svoj biznis i veštine koje već poseduje.Polaznicima su na raspolaganju međunarodno priznati sertifikati Adobe Certified Associate, Microsoft, CompTIA, Autodesk i Cambridge.

Zašto pohađati OKschool?

Kursevi OKschoola su namenjeni svima, jer su izuzetno fleksibilni i prilagođavaju se planovima i obavezama svakog polaznika. Traju svega dva meseca, a zahvaljujući konceptu Blended learning polaznik sam odlučuje kada će ih i na koji način pohađati.

Web: www.ok-school.com