SoftLINK

SoftLINK se prvenstveno bavi projektovanjem, izradom i implementacijom softverskih rešenja, prodajom sopstvenih gotovih softverskih proizvoda i softvera drugih proizvođača (pre svega inostranih), uslugama održavanja IT infrastrukture u kompanijama, konsaltingom u pomenutoj oblasti.

Kompletnost usluge iz oblasti informacionih tehnologija je omogućena neprekidnim praćenjem dešavanja na IT tržištu i uvođenjem tehnologija u sopstveno poslovanje i naknadnom implementacijom kod svojih partnera.

Kadrovi

Softver kao proizvod koji zahteva visok nivo stručnosti zaposlenih, potrebu za stalnim unapređivanjem sopstvenog znanja i veština, okupio je tim mladih, obrazovanih i kvalitetnih stručnjaka za koje je svaki novi projekat izazov i mogućnost za sopstveni razvoj. Važan činilac našeg ukupnog rada je neprekidna saradnja sa klijentima kao i bezrezervno izlaženje u susret svakom njihovom zahtevu.

Misija SoftLINK-a

Misija SoftLINK-a je da svojim klijentima omogući da korišćenjem odgovarajućih savremenih softverskih rešenja, u skladu sa poslovnim zahtevima, neprekidno unapređuju svoje poslovne procese, produktivnost zaposlenih i zadovoljstvo klijenata sa ciljem da iz dana u dan sve profitabilnije posluju.

Updates

Svaki od softvera razvijamo u skladu sa zahtevima klijenata i globalnim razvojem poslovanja. Postojećim korisnicima softvera redovno isporučujemo nova ažuriranja.

Edukacija

Uspešna implementacija softvera u poslovnom okruženju podrazumeva kadar koji je obučen da ga koristi. Zbog toga obezbeđujemo obuku i uputstvo za korisnika, kao prateći deo svakog LINK softvera.

Konsalting

Naši konsultanti vam stoje na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice koje imate u vezi sa svim oblastima poslovanja koje pokrivamo informacionim sistemima. I šire od toga.

Web: www.link-softsolutions.com
E-mail: office@link-soft.com
Telefon: +381.11.4011.240,
+381.11.4011.200
Adresa: Partizanske avijacije 25/I/23,
11070 Beograd