BusinessAcademy

Školovanjem na BusinessAcademy dobićete poslovne veštine, znanja i resurse koje možete primeniti i naplatiti odmah!

Program školovanja osmišljen tako da polaznici za dva semestra uspešno savladaju više realnih poslovnih veština i znanja nego za cetiri godine na prosecnom fakultetu. Ceo program se zasniva na realnoj i profitabilnoj upotrebi poslovnih veština.

Školovanjem na BusinessAkademy ne dobijate samo veštine i zvanja, nego i alate za ubedljivo predstavljanje onoga šta znate i možete. Školovanje je moguce kako za polaznike koji nemaju prethodnog iskustva, tako i za polaznike koji su vec dokazani profesionalci u svom poslu.

Možete izabrati izmedu 12 odseka, a na svakom od odseka zagarantovana vam je nastava na visokoprofesionalnom nivou. Poslovna znanja i veštine izucavaju se kroz 149 razlicitih kurseva sa ukupnim fondom od 827 casova.

Koja oblast vas interesuje?

Program BusinessAcademy je zvanicno ovlašcen od strane Cambridge ispitnog odeljenja. Na kraju školovanja, polaznici sticu mogucnost polaganja za Cambridge International A&AS level Business Studies, jedan od najcenjenijih jednogodišnjih poslovnih sertifikata.

U zavisnosti od želja i mogucnosti polaznika, nastava na BusinessAcademy odvija se na dva nacina: tradicionalno – ucenjem u ucionici i putem interneta – ucenjem na daljinu. Nastava posredstvom Distance Learning platforme za ucenje na daljinu koristi posebnu metodologiju ucenja pod nazivom arhitektura saznanja.

Mnogi polaznici iz Srbije i iz zemalja u regionu, ali i preko 110 zemalja sveta završili su zadovoljni svoje onlajn jednogodišnje školovanje na BusinessAcademy.
Zvanja koja cete steci nakon uspešno završenog školovanja na BusinessAcademy omogucavaju vam profesionalni autoritet u zemlji, ali i u inostranstvu.

BusinessAcademy je ovlašćena od odeljenja za međunarodne ispite Univerziteta u Kembridžu, Londonskog centra za marketing, HRC Instituta, CMI i drugih obrazovnih i poslovnih institucija da obučava polaznike po naprednim programima za poslovne veštine i izdaje zvanične poslovne diplome i sertifikate priznate od 627 visokoškolskih institucija, kao i unutar kadrovskih službi regionalnih i svetskih preduzeća.

Naš cilj je jednostavan: da Vam omogućimo profitabilnu karijeru.

Web: www.biznis-akademija.com
E-mail: office@biznis-akademija.com
Telefon: +381 (11) 4011 240,
Adresa: Cara Dušana 34, 11080 Zemun,
Beograd, Srbija

Fb-logoBusinessAcademy