Galenika

We are the future

Budućnost pripada onima koji veruju u lepotu svojih snova

Više od 70 godina smo u službi zdravlja sa preparatima i lekovima koje najčešće život znače.  Naša kompanija posluje više od polovine jednog veka sa uspehom, a na zadovoljstvo potrošača naših proizvoda, poslovnih prijatelja sa kojima sarađujemo i koji nas s poverenjem i ponosom preporučuju u svakoj prilici i onih koji su svojim zalaganjem, ličnom kreativnošću i razumevanjem Galeniku učinili poznatom i van granica naše zemlje.

Vizija kompanije je vrlo jednostavna, želimo da unapredimo zdravlje i kvalitet života ljudi. Naša misija je da budemo lider u industriji na svim reprezentativnim tržištima, razvijajući najbolja rešenja, pružajući punu podršku našim partnerima, kreirajući zadovoljstvo, inspirišući druge.

Galenika u svom asortimanu ima preko 250 proizvoda, naši proizvodi su brendovi kojima se veruje. Konstantnim radom na odabiru i osavremenjivanju asortimana, saradnjom sa licencnim partnerima, kao i sa stručnom javnošću, Galenika je uspela da stvori mnoge brendove kao što su: Bevipleks, Oligovit, Bensedin, Prilazid, Paracetamol, Jekoderm, Pantenol, Longacef, Diklofen….

Svesni činjenice koliki je značaj upravljanja ljudskim resursima u ostvarenju naših ciljeva, orijentisani smo na stalno ulaganje u razvoj naših zaposlenih. Kadrovska struktura i raznovrsnost obrazovnih profila, stručnjaka različitih kompetencija, doprinosi uspehu poslovanja i predstavlja našu najveću vrednost.  Galenika danas ima jasno definisan tok razvoja i ostvarene impresivne rezultate koji se, osim u dobijenim nagradama, vide i u pokazateljima poslovanja.

U narednim godinama očekuje nas velika tržišna ekspanzija, zahvaljujući kontinuiranim investicijama u strukturu i istraživanje, kao i širenju proizvodnih linija i asortimana. Nastavljamo tradiciju dugu 74 godine, sa jasnom vizijom da Galenika uvek bude na mestu koje joj pripada – na VRHU.

Website: www.galenika.rs