Trizma

Iskoristi mogućnost i kreiraj svoju budućnost.

Postani deo Trizma tima i podeli svoja znanja, veštine i poznavanje stranih jezika na projekatima koje vodimo. Trenutno komuniciramo na više od 20 jezika sa korisnicima naših klijenata.

Ali poznavanje jezika nije jedina veština koju razvijamo. Saradnjom sa međunarodnim klijentima iz različitih industrija, naši timovi imaju priliku da primenjuju ali i steknu nova znanja i veštine, da se upoznaju sa načinom funkcionisanja velikih kompanija i da steknu iskustvo rada u multikulturalnom okruženju.

Ako govoriš neki od stranih jezika kao što je engleski, španski, nemački, italijanski ili bilo koji drugi, kontaktiraj nas ili nam prosledi svoj CV.

Čekamo te!

Osnovani smo 2002. godine u Beogradu. Poslujemo u okviru Business Process Outsourcing (BPO) industrije i naš fokus je ka inovativnom pristupu u pružanju outsourcing usluga i poboljšavanju različitih poslovnih procesa za naše klijente u okviru podrške korisnicima, prodaje, poslovne analize i unapređenja samih procesa i aktivnosti.

Trizma je kompanija M+ Grupe koja je najbrže rastuća Business Process Technology Outsourcing grupacija u regionu jugoistočne Evrope. Deo smo velikog internacionalnog tima, kojeg čine kolege u trenutno više od 10 zemalja. A svi zajedno, kombinovanjem zajedničkog iskustva i ekspertize trudimo se da razvijamo naše lokalne timove, kako bi korisnicima naših klijenta u svakom kontaktu pružili najbolje
korisničko iskustvo.