DDOR

DDOR osiguranje je jedna od vodećih i najvećih osiguravajućih kuća u Srbiji, sa sedištem u Novom Sadu. Na celoj teritoriji Srbije klijentima je dostupno preko mreže od preko 100 poslovnica.

Tradicija kompanije duga je više od 70 godina, a od 2012. godine ona je deo UNIPOL GRUPE.

Unipol  je na prvom mestu u auto osiguranju, dobrovoljnom zdravstvenom osiguranju, po reputaciji, inovativnosti na veoma zahtevnom italijanskom tržištu: među 10 najboljih osiguranja u Evropi. Oko 15.000 zaposlenih uslužuje više od 16 miliona klijenata, a 2018. godine je kompanija ostvarila  prihod od blizu 13 milijardi evra.

DDOR osiguranje se trudi da se konstantno razvija i modernizuje, kroz ponude raznovrsnih paketa osiguranja, uvođenjem efikasnih alata, IT rešenja i servisa za klijente.

Brine o svim svojim klijentima, kojih ima preko ‪500.000‬, kao i svojim zaposlenima, kojih trenutno ima oko 1400. Teži da svojim zaposlenima obezbedi ekonomsku sigurnost, stručne obuke, poslovno i lično usavršavanje i izlazi u sustret njihovim specifičnim potrebama. U DDOR osiguranju se cene ličnost i stavovi zaposlenih i njihov doprinos koji pružaju svojim kvalifikacijama i sposobnostima, a sve u cilju ostvarivanja zajedničkih rezultata.

DDOR čini siguran tim sa vizijom koji ostvaruje vrhunske rezultate, radi u internacionalnom okruženju i po evropskim standardima, veruje u ljudski potencijal, zalaže se za unapređenje uzajamnog poštovanja i društvene odgovornosti i teži da postane najatraktivniji poslodavac za najuspešnije radnike u oblasti osiguranja.

Website: www.ddor.rs