ITAcademy

Ukoliko želite uspešnu i profitabilnu IT karijeru za samo godinu dana, upis na ITAcademy je pravi izbor za vas!

Školovanje na ITAcademy usredsređeno je na istraživanje, razvoj i primenu ekspertskih računarskih veština. Polaznici imaju priliku da istražuju i uče realne tehnike programiranja i dizajniranja, razvoja softvera, upotrebe programskih i dizajnerskih alata, a za sve vreme školovanja, na raspolaganju im je konstantna pomoć vrhunskih programera, konsultanata i profesora, koji iza sebe imaju izuzetno bogato znanje i iskustvo.

Na ITAcademy možete birati između 6 odseka, podeljenih u 23 odeljenja, a na svakom od odseka zagarantovana vam je nastava na visokoprofesionalnom nivou.

U zavisnosti od želja i mogucnosti polaznika, nastava na ITAcademy odvija se na dva načina: tradicionalno – učenjem u učionici i putem interneta – učenjem na daljinu.

Zvanja koja polaznici stiču nakon završenog školovanja na ITAcademy omogućavaju im profesionalni autoritet u zemlji, ali i u inostranstvu.

Visok kvalitet školovanja na ITAcademy garantovan je, izmedu ostalog, članstvima i partnerstvima sa međunarodnim organizacijama i najuglednijim svetskim IT kompanijama i institucijama: Microsoft, University of Cambridge International Examinations, Adobe, EDEN (European Distance and E-learning Network), Apple, ECDL (European Computer Driving Licence), TOEIC, TOEFL, Pearson VUE, i dr.

Najpraktičnija škola za dobijanje posla u IT sektoru domaće ili strane kompanije, ili samostalan rad.

Web: www.it-akademija.com
E-mail: office@it-akademija.com
Telefon: +381 (11) 4011 240
Adresa: Cara Dušana 34, 11080 Zemun,
Beograd, Srbija

Fb-logo ITAcademy