Grossoptic

Grossoptic je kompanija koja zauzima vodeću poziciju na tržištu optike u Jugoistočnoj Evropi.

Istorija preduzeća je započela 1994. godine sa proizvodnjom mineralnih sočiva, prodajom “Safilo” programa naočara i distribucijom dioptrijskih sočiva. U godinama koje su sledile razvijale su se srodne aktivnosti usmerene ka tržišno – orijentisanoj poslovnoj politici. 1996. godine je otvoren pogon za proizvodnju recepturnih sočiva sto je trasiralo osnovni pravac razvoja firme. Tokom vremena je obnovljen mašinski park u korak sa novim tehnologijama, uvedeni su napredni procesi za nanošenje tretmana i primenjeni novi softeri u cilju plasmana široke palete inovativnih i funkcionalnih proizvoda.

Proizvodni portfolio kompanije se proširio vremenom zahvaljujući našem iskustvu i brizi o potrebama finalnog korisnika. Naša intenzivna aktivnost u traženju proizvoda i usluga iz različitih optičkih branši odvijala se sa željom da otkrijemo i uspešno plasiramo različite optičke proizvode koji unapredjuju kvalitet čovekovog života.

Odatle specifičan i jedinstven koncept u posvećenosti ka potrebama klijenta, da budemo pouzdani partner kod koga će naći – sve na jednom mestu!

Grossoptic grupa obuhvata Fabriku za izradu korektivnih dioptrijskih sočiva sa modernom laboratorijom za izradu recepture i pogonima za serijsku proizvodnju; Pogon za izradu naočara; Veleprodaju i distribuciju poznatih optičkih brendova sa svom operativnom i administrativnom podrškom; Maloprodajni lanac optičarskih radnji.

Diopta

Diopta d.o.o. je vodeći lanac optičarskih radnji u regionu sa najbrže rastućom malorodajnom mrežom od 29 objekata u Srbiji i 3 u Republici Srpskoj. U svojoj ponudi ima najveći izbor korektivnih sočiva različitih stranih i domaćih proizvođača, vrhunskog kvaliteta i izrade. Nudi sve vrste mineralnih i organskih sočiva: progresivi, monofokalna i bifokalna sočiva, kompletan asortiman kontaktnih sočiva i rastvora za održavanje sočiva, svetskih proizvođača kao i nezaobilazni praktični i modni eyewear aksesoar.

Maloprodajni objekti opremljeni su najsavremenijom tehnologijom za različite vrste oftalmoloških pregleda i servisiranje naočara, a stručno osoblje je na raspolaganju za savete i konsultacije.

Sa ponudom od preko 30 renomiranih brendova dioptrijskih okvira i naočara za sunce predstavlja lanac sa najširim asortimanom na tržištu: Max, Boss, Boss Orange, Carrera, Celine, Dior, Elie Saab, Fendi, Givenchy, Gucci, Jimmy Choo, Max Mara, Max&Co, Oxydo, Marc Jacobs, Pierre Cardin, Polaroid, Tommy Hilfinger, Etnia, FAS, Safilo,
Persol, Vogue, Linda Farrow, Matthew Williamson, Reebok, Levis, Ermengildo Zegna, Illesteva, Charmant, Elle, Esprit, Puma, XL, Z-Titan, Bluemarine, Chopard, Police, Tru Trussardi, Barclays, Da Vinci, Balenciaga, Dsquared, Guess, Roberto Cavalli, Tom Ford, Anna Sui, Converse, Pepe Jeans, Ted Baker i mnogi drugi.