InternetAcademy

InternetAcademy je internacionalna škola na kojoj polaznici stiču znanja, veštine i priznate sertifikate iz oblasti internet poslovanja, internet marketinga, online prodaje, PR-a i drugih poslovnih oblasti koje se ubrzano prebacuju na internet!

Ideja za Internet akademiju je nastala iz programa IT business na ITAcademy, gde su polaznici izrazili ogromno interesovanje za internet poslovanje. Zbog toga smo rešili da pokrenemo posebnu akademiju koja će ponuditi znanja i veštine iz najznačajnijih oblasti internet poslovanja, online marketinga, komunikacija i prodaje na jednom mestu.

Misija InternetAcademy je da stvori generacije uspešnih poslovnih ljudi, specijalizovane za internet poslovanje koje je svakako budućnost ekonomije 21. veka. Polaznici InternetAcademy mogu da biraju između 4 odseka: E-commerce & Sales, Online Communication, Online Advertising i E-business & E-Marketing, a u okviru svakog odseka nalaze se po dva programa. Na ovim programima polaznici mogu da biraju edukaciju za čak 40 različitih zvanja iz oblasti poslovanja na internetu!

Nakon godinu dana, polaznici InternetAcademy mogu da steknu neke od međunarodnih sertifikata poput Google AdWords sertifikata, IQN, CIM ili Cambridge.

Web: www.internet-academy.com
E-mail: office@internet-academy.com
Telefon: +381 11 4011 240
Adresa: Cara Dušana 34, 11080 Zemun,
Beograd, Srbija

Fb-logo InternetAcademy