Digitec Galaxus

Galaxsus_500x500Digitec Galaxus je švajcarski lider u oblasti kupovine putem interneta sačinjen od dva brenda. Digitec nudi najrazličititiji asortiman proizvoda u oblasti elektronike, IT uređaja i telekomunikacija. Galaxus raspolaže proizvodima iz oblasti domaćinstva, sporta, odeće i obuće…

Zajedno ova dva brenda pružaju jedinstven doživljaj online kupovine na švajcarskom tržištu. Primamljive cene, ugodan doživljaj kupovine i jedinstven odnos prema kupcima su ono što nas izdvaja na tržištu online kupovine. Kompanija je počela sa radom 2001.godine u Švajcarskoj a trenutno broji 900 zaposlenih u sektorima marketinga, prodaje, softverskog inženjeringa i korisničkog servisa. Pored online prodaje, kupci nas mogu posetiti u 9 filijala širom Švajcarske, gde se na licu mesta mogu informisati o našim proizvodima, preuzeti poručenu pošiljku ili potražiti pomoć našeg stručnog osoblja.

Digitec Galaxus doo nastao je u septembru 2016.godine kao prvi korak kompanije na internacionalnom nivou. Trenutno u Beogradu posluju dva tima zadužena za korisničku podršku i obradu proizvoda na našim portalima.

Website: https://www.digitec.ch/https://www.galaxus.ch/

E-mail: hr.belgrad@digitecgalaxus.ch