Wiener Städtische Osiguranje

O NAMA

Wiener Städtische Osiguranje deo je vodeće austrijske osiguravajuće kompanije Vienna Insurance Group, lidera u centralnoj i istočnoj Evropi, sa tradicijom dugom skoro dva veka. U Srbiji uspešno poslujemo od 2003. godine i danas imamo poslovnu mrežu u više od 40 gradova sa preko 1.200 zaposlenih.

VIG posluje u 25 zemalja, ima oko 50 kompanija i oko 25.000 zaposlenih. Kombinacija ekonomske snage, stručnosti i znanja uz snažnu podršku matične kompanije, obezbeđuje nam jednu od liderskih pozicija na tržištu u životnom osiguranju. Po ukupnom portfelju i visini premije nalazimo se među vodećim kompanijama na srpskom tržištu.

Misija, vizija i vrednosti

Misija Wiener Städtische osiguranja je da obezbedi finansijsku sigurnost kroz proizvode i usluge koji zadovoljavaju najviše standarde i odgovaraju potrebama osiguranika. Zalažemo se za stabilnu i stručnu zaštitu od rizika. Koristimo svoje iskustvo, znanje i veštine da se približimo klijentima.

Smatramo da je naša dužnost da štitimo ono što im je važno.

Vizija

Želimo da korisnicima usluga osiguranja uvek budemo prvi izbor i da nas naši klijenti, poslovni saradnici, akcionari i šire okruženje vide kao stabilnog i pouzdanog partnera. Težimo da budemo lider na srpskom tržištu osiguranja i da konstantno doprinosimo rezultatima Vienna Insurance grupe, vodeće grupacije u oblasti osiguranja u Austriji, Srednjoj i Istočnoj Evropi.

Naše vrednosti

Imajući u vidu da se radi o međunarodnoj osiguravajućoj grupaciji, VIG je svestan svoje odgovornosti koju ima ka klijentima, zaposlenima, akcionarima, poslovnim partnerima i društvu opšte. Kroz svoje aktivnosti, VIG Grupa podržava napore za promociju održivog ekonomskog i socijalnog razvoja u svim zemljama u kojima posluje. Naš odnos prema interesnim grupama u svakoj zemlji se bazira na iskrenosti i održivosti na osnovu sledećih vrednosti

• RAZLIČITOST

Razlicitost je ključna vrednost našeg poslovanja. Ona se zasniva na pripadnosti Vienna Insurance grupi. Zahvaljujući bogatom lokalnom iskustvu, razmeni znanja, ideja i kulturnih nasleđa unutar grupe sposobni smo da na potrebe klijenata i okruženja adekvatno odgovorimo.

• POSVEĆENOST

Uvek smo na raspolaganju klijentima. Maksimalno smo im posvećeni i razumemo njihove potrebe.

• ODGOVORNOST

Odgovorno ispunjavamo obaveze prema klijentima, poslovnim partnerima i lokalnoj zajednici i gradimo odnose zasnovane na savesnom radu i poštovanju.

• Mi smo u Centralnoj i Istočnoj Evropi kod kuće
• Mi smo vodeće osiguravajuće društvo u Centralnoj i Istočnoj Evropi
• Mi smo porodica

• Mi posebno brinemo o ljudima i svesni smo naše društvene odgovornosti
• Mi stvaramo održive vrednosti
• LIDER kakav želimo da budemo
S pažnjom, prema važnom

Za više informacija posetite web sajt www.wiener.co.rs.

Možete nas pratiti i na društvenim mrežama:

Facebook
Linkedin
Instagram