Intelligence

Intelligence d.o.o. je kompanija koja se bavi tržišnim istraživanjima. Našim klijentima isporučujemo znanja o ponašanju potrošača, tržištima, performansama klijenta i njihovih konkirenata, kao i tržišnim trendovima i stavovima javnog mnjenja.

Naši klijenti su srpske i inostrane kompanije koje posluju u različitim tržišnim sektorima, a najviše je onih koji se bave prodajom (FMCG, nafta i naftni derivati, HoReCa,  sportska oprema, moda…), kao što su Lukoil, Gomex, NIS Gasprom, AVIA, Mol, Doming, Dufry, Đak Sport, LC Waikiki…
Intelligence d.o.o. je od 2013. korporativni član ESOMARa. ESOMAR je krovna svetska asocijacija za istraživanje tržišta i javnog mnjenja koja okuplja najznačajnije istraživačke kompanije na svetu. Ne postoji renomirana istraživačka kompanija ili organizacija a da nije njen član, a mi smo te godine postali i prva srpska kompanija sa korporativnim članstvom.Intelligence d.o.o. je član Mystery Shopping Providers Association (MSPA). MSPA je najznačajnija svetska asocijacija za metodu Mystery Shopping. Slično kao i ESOMAR, ona garantuje klijentima da će se koristiti podobne metode, ali i podstiče svoje članove da edukuju klijente o mogućnostima i izazovima.

Web site: www.intelligence.rs