Delhaize Serbia

 

Delhaize slika - za objavu

Delhaize Serbia (Delez Srbija) je članica međunarodnog trgovinskog lanca Delhaize Group, čije je sedište u Belgiji i koji posluje na tri kontinenta u devet zemalja. Delhaize Group je stigao u Srbiju 2011. godine kupovinom svih objekata Delta Maxi Grupe. Od tada postoji Delhaize Serbia i intenzivno radi na proširenju asortimana, konstantnom podizanju kvaliteta, unapređenju receptura i dizajnu, a integracija ovog tržišta u svetski prepoznat sistem doprinela je celokupnom razvoju modernog poslovanja u oblasti maloprodaje u Srbiji. Delhaize Serbia je na taj način, ostala najveći trgovinski lanac u našoj zemlji. Na kraju prvog kvartala 2015-te godine imala je više od 10.800 zaposlenih i ukupno 388 objekata prodajnih formata: Maxi, Shop & Go i Tempo.

Od 2012. godine, Delez Srbija stavlja na raspolaganje svojim potrošačima više od 2.100 proizvoda u okviru ponude svojih privatnih robnih marki – kroz “Premia”, “365”, “Delhaize”, “Bio”, “Care”, “Taste of Inspiration”, “Adut” i “Od naše zemlje“. Ova roba, veoma cenjena od strane kupaca, nudi niže cene od 10 do 35 odsto u odnosu na robu sličnog ili istog kvaliteta, poznatih nacionalnih brendova. Više od 75 odsto proizvoda privatnih robnih marki, dolazi od domaćih proizvođača.

U 2014. godini, Delez Srbija otvorila je novi Distributivni centar koji sa 70.000 paletnih mesta, poseduje najveće smeštajne kapacitete u Srbiji i uz centralizaciju lanca snabdevanja uspeva da u najkraćem roku do svojih prodavnica dopremi sveže namirnice.

Ulaganje u razvoj odgovornog društvenog poslovanja je činjenica na koju je Delhaize Serbia veoma ponosna. Od visokog standarda koji se tiče ljudskih i radnih prava, preko stroge kontrolisane proizvodnje svih artikala do energetske efikasnosti i upravljanja otpadom, Delhaize Serbia uvodi inovacije u svaki aspekt društveno odgovornog poslovanja, poslujući na održiv način.

Ulažemo u stalni razvoj svih oblasti poslovanja, otvaranja novih objekata i novih radnih mesta uz zadržavanje fokusa na potrošačima. Zadovoljan i veran potrošač sigurna je potvrda uspešnosti poslovanja. Kontinuirano uvodimo inovacije u asortiman i poslovanje, organizujemo tematske i sezonske promocije, i što je najvažnije, obezbeđujemo pristupačne cene, atraktivna sniženja i akcijske ponude.

Web site: www.maxi.rswww.tempocentar.rs