Studenti.rs

Sajtovi koji čine deo Studentske informativne mreže Nemestic: master.rs, diplomske.com i studenti.rspredstavljaju usko tematizovane i specijalizovane kataloge najvišeg obrazovanja osnovnih studija, specijalističkih, strukovnih, master, MBA, postdiplomskih studija fakulteta i visoko obrazovnih institucija kao i edukativnih kurseva i škola jezika u zemlji, regionu i Evropi.
Sa rastućom publikom, mi pružamo informacije u vezi sa međunarodnim fakultetima i njihovim programima, kao i informacije u vezi sa stipendijama, vestima i člancima koji se bave različitim karijerama iz prve ruke.
Naši sajtovi, koji su posvećeni studentima, nude prevod akademskih programa na lokalni jezik, t.j. uz prevod svih studijskih programa naših partnerskih fakulteta mi takođe objavljujemo članke, koje pišu profesionalni novinari, a koji se bave iskustvima iz kampusa u inostranstvu.


studenti-250x801

Sajt studenti.rs čini platformu za razmenu razne vrste korisnog materijala za studente (skripte, teze, seminarske radove, diplomske radove, naučne radove, itd.). On zapravo čini jednu internet arhivu i portal za deljenje koje dozvoljava studentima da daunloduju odnosno dele svoja dokumenta, postavljaju pitanja, daju odgovore i aktivno učestvuju u studentskim forumima.

Web: studenti.rs
Mail: studio@nemestic.com