Trizma

Svoje poslovne aktivnosti kompanija Trizma realizuje u okviru BPTO (Business Processes and Technology Outsourcing) biznisa i danas naše usluge pružamo klijentima na 5 kontinenata. Naš fokus je na implementaciji i unapređenju korisničkih servisa klijenata. Sve usluge koje pružamo usmerene su na izuzetnost korisničkog iskustva kroz angažovanje stručnjaka koji kroz naše programe obuke, procese i partnerstvo sa globalnim klijentima upravljaju korisničkim procesima, pružaju tehničku i operativnu podršku ili analiziraju razvoj poslovanja.

Naše poslovno okruženje je izuzetno dinamično a naše timove čine pojedinci sa različitim znanjima kao što su: razvoj aplikacija, razvoj proizvoda, arhitekure mreža, tehnička podrška, razvoj informacionih tehnologija i podrška različitim poslovnim procesima – finansije, prodaja i drugo.

Trizma je osnovana 2002. godine i od samog početka naše poslovno usmerenje jeste stalni razvoj i kreiranje novih poslovnih prilika. Naša orijentacija na svetsko tržište rezultira stalnom mogućnošću izbora interesantnih novih pozicija.

Izuzetno poznavanje jezika, energija i ambicija naših zaposlenih kao i kandidata za naše nove poslovne izazove jesu naša mogućnost da iz Srbije radimo se celim svetom.

Web site: www.trizma.com

E-mail: hr@trizma.com

Adresa: Tošin bunar 272, Beograd – Novi Beograd