Delhaize Srbija

Picture1                                                

Delhaize Serbia (Delez Srbija) je članica međunarodnog trgovinskog lanca Delhaize Group, čije je sedište u Belgiji i koji posluje na tri kontinenta u devet zemalja. Delhaize Group je stigao u Srbiju 2011. godine kupovinom svih objekata Delta Maxi Grupe. Od tada postoji Delhaize Serbia intenzivno radi na proširenju asortimana, konstantnom podizanju kvaliteta, unapređenju receptura i dizajnu, a integracija ovog tržišta u svetski prepoznat sistem doprinela je celokupnom razvoju modernog poslovanja u oblasti maloprodaje u Srbiji. Delhaize Serbia je na taj način, ostala najveći trgovinski lanac u našoj zemlji.

Na kraju prvog kvartala 2015-te godine imala je više od 10.800 zaposlenih i ukupno 388 objekata prodajnih formata:

  • Maxi
  • Shop & Go
  • Tempo.

Maxi supermarketi su sinonim za trgovinu koja brine o potrošačima, prati trendove i uvodi novine u sve segmente poslovanja.

Shop & Go predstavlja format malih prodavnica koje su istovremeno mesto za svakodnevno snabdevanje i usputna stanica svakog prolaznika.

Tempo čini lanac najvećih hipermarketa u Srbiji, prepoznatljiv po svom jedinstvenom konceptu koji omogućava potrošačima da na jednom mestu pronađu najraznovrsniji i najširi asortiman proizvoda – poizuzetno povoljnim cenama uz jedinstven osećaj kupovine.

Delez Srbija ulaže u stalni razvoj svih oblasti poslovanja, otvaranja novih objekata i novih radnih mesta uz zadržavanje fokusa na potrošačima. Zadovoljan i veran potrošač sigurna je potvrda uspešnosti poslovanja.

Kontinuirano uvodimo inovacije u asortiman i poslovanje, organizujemo tematske i sezonske promocije, i što je najvažnije, obezbeđujemo pristupačne cene, atraktivna sniženja i akcijske ponude.

Website: http://www.delhaizegroup.com

LinkedIn-logohttps://www.linkedin.com/company/delhaize-serbia