TNation

20150612_140526

TNation je domaća IT kompanija koja po sistemu „outsourcing“-a 90 % svojih usluga pruža za internacionalne klijente.

Listu inostranih klijenata koji koriste usluge „Tnation“-a čine kompanije iz Danske, Engleske, Švajcarske, Nemačke, Kanade i SAD, sa tendencijom proširivanja delatnosti i na druge zemlje EU, kao i Latinske Amerike.

Delatnost „Tnation“-a čine – „software development“, tehnička podrška, sistem administracija i „quality assurance“.
U okviru svoje delatnosti, „Tnation“ svetskom tržištu nudi jedinstvenu kombinaciju kvaliteta, veoma konkuretnih cena i visoko cenjene i profesionalne IT radne snage – srpskih programera, sistem administratora, developera, kodera i menadžera.

Veliku prednost „outsourcing“-a „Tnation“-a, u odnosu na slične kompanije u inostranstvu čini kombinacija visokoobrazovane i kvalitetne radne snage, te mogućnost značajnog smanjenja troškova uz zadržavanje visokog nivoa kvaliteta usluge.

Na prethodnom „Link2Job“ sajmu zapošljavanja, upoznali smo mnogo kvalitetnih IT stručnjaka i studenata, od kojih su neki postali naše kolege, a nadamo se da ćemo i ovog puta imati priliku da Vam se predstavimo u pravom svetlu te da Vam ponudimo odlične uslove rada, profesionalno i stručno okruženje te mogućnost da radite, učite i napredujete u okviru naše kompanije.

Vidimo se na „Link2Job“ sajmu zapošljavanja! Potražite naš štand i dođite da se upoznamo!

Web site: www.tnation.eu