Valoris Center Outsourcing

Da li ste spremni da započnete putovanje sa Valoris Centerom? Mi smo tim od preko 700 profesionalaca u Rumuniji, a sada se širimo na Srbiju! Pozvani ste da se pridružite našoj otvorenoj, ambicioznoj i profesionalnoj kompaniji!

O nama:

Valoris je počeo pre 16 godina kao kontakt centar u Rumuniji. U današnje vreme nudimo BPO rešenja za kupce iz celog sveta, telefonom, e-mailom ili chatom, na engleskom, italijanskom, nemačkom i drugim jezicima. Naše su usluge veoma cenjene od strane naših partnera, dok naši posvećeni timovi doprinose direktno pružanjem izuzetnih rezultata svakog dana. Stalno ćete učiti i razvijati se, tako što ćete biti deo našeg tima.

Tvoja karijera u Valorisu

Stalo nam je do vašeg poboljšanja i uspeha, stoga čak i od vaših prvih nedelja u Valorisu, vaše povratne informacije prema onboardingu i početnoj aktivnosti će biti neophodne i potvrđene. Menadžeri i kolege će podržati vaše putovanje, a vi ćete dobiti obuku za specijalizaciju i više mogućnosti u cilju razvoja karijere.

U Valorisu, mi popunjavamo večinu naših rukovodećih mesta iz unutar kompanije. Sada je vaš red da rastite i evoluirate sa nama! Istražite naša trenutno otvorena radna mesta i pronađite pravu ulogu za vas!