Trizma

 

 

trizmmm

Svoje poslovne aktivnosti kompanija Trizma realizuje u okviru BPTO (Business Processes and Technology Outsourcing) biznisa i danas naše usluge pružamo klijentima na 5 kontinenata. Naš fokus je na realizaciji i implementaciji korisničkih servisa klijenata. Sve usluge koje pružamo usmerene su na izuzetnost korisničkog iskustva kroz angažovanje stručnjaka koji kroz naše programe obuke, procese i partnerstvo sa globalnim klijentima upravljaju korisničkim procesima, pružaju tehničku i operativnu podršku ili analiziraju razvoj poslovanja. Poslujemo sa klijentima u 43 zemlje sa 5 kontinenata i uslugom dostupnom 24/7 na 17 jezika.

Naše poslovno okruženje je izuzetno dinamično zbog timova koje čine pojedinci sa različitim znanjima kao što su: razvoj aplikacija, razvoj proizvoda, arhitekure mreža, tehnička podrška, razvoj informacionih tehnologija i podrška različitim poslovnim procesima – finansije, prodaja i drugo.

Trizma je osnovana 2002. godine i od samog početka naš poslovno usmerenje jeste stalni razvoj i kreiranje novih poslovnih prilika. Naša orijentacija na svetsko tržište rezultira stalnom mogućnošću izbora interesantnih novih pozicija.

Izuzetno poznavanje jezika, energija i ambicija naših zaposlenih kao i kandidata za naše nove poslove važna je karika mogućnosti da iz Srbije radimo se celim svetom.

Website: www.trizma.com
E-mail: hr@trizma.com; info@trizma.com
Adresa: Tošin bunar 272, Beograd – Novi Beograd

Fb-logo TrizmaSmartsourcing