Mona oglasi

Kompanija MONA doo osnovana je 1989. godine. Za 30 godina svog postojanja pozicionirala se kao vodeći modni brend kako u Srbiji tako i regionu.

MONA prati svetske modne tokove, ali to čini na originalan način i uz očuvanje prepoznatljivog kvaliteta.

Trenutno zapošljava blizu 600 ljudi i teži rapidnom povećanju svog tima. Sve zainteresovane da stupe u radni odnos MONA bira na osnovu energičnosti, preduzimljivosti, visprenosti, težnje za stalnim usavršavanjem i kolegijalnim pristupom u radu sa drugima.

Kompanija MONA je dosta kompleksan sistem. Ponosni smo na svoj tim dizajnera, na tri linije proizvdnje (kožna galanterija, kožna konfekcija, tekstilna konfekcija), na marketinški tim i vrlo kompleksu mrežu veleprodaje i maloprodaje, kao i na sve ostalne organizacione celine koje omogućuju da sistem skladno funkcioniše.

Prisutni smo na čitavoj teritoriji Srbije, poslujemo u Makedoniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj, internet prodaju vršimo za čitav svet, ali stalno grabimo ka novim izazovima i podvizima.

Ovom prilikom prosledili su nam konkurs za poslove:

  • Category manager,
  • Regionalni menadžer prodaje,
  • Prodavac,
  • ERP konsultant junior,
  • HR specialist junior.

Ukoliko želite da budete deo jednog velikog sistema, da spoznate sve svoje potencijale i da se brzo usavršavate uz podršku sjajnih kolega, pišite nam na hr@mona.rs. Na ovaj način imaćemo vas u svojoj bazi kandidata i uzeti u razmatranje prilikom otvaranja novih pozicija.