Galenika

Farmaceutska kompanija Galenika je više od 70 godina u službi zdravlja sa preparatima i lekovima koje najčešće život znače. Više od polovine jednog veka poslujemo sa uspehom, a na zadovoljstvo potrošača naših proizvoda, poslovnih prijatelja sa kojima sarađujemo i koji nas s poverenjem i ponosom preporučuju u svakoj prilici i onih koji su svojim zalaganjem, ličnom kreativnošću i razumevanjem Galeniku učinili poznatom i van granica naše zemlje.

Vizija kompanije je vrlo jednostavna, želimo da vrhunskim kvalitetom proizvoda brinemo o zdravlju naših korisnika. Okosnicu našeg razvoja predstavljaju proizvodni programi humanih i stomatoloških lekova, kao i kozmetičkih i preparata kućne medicine.

Galenika u svom asortimanu ima preko 250 proizvoda, naši proizvodi su brendovi kojima se veruje. Konstantnim radom na odabiru i osavremenjivanju asortimana, saradnjom sa licencnim partnerima, kao i sa stručnom javnošću, Galenika je uspela da stvori mnoge brendove kao što su: Bevipleks, Oligovit, Bensedin, Prilazid, Paracetamol, Jekoderm, Pantenol, Longacef, Diklofen….

Svesni činjenice koliki je značaj upravljanja ljudskim resursima u ostvarenju naših ciljeva, orijentisani smo na stalno ulaganje u razvoj naših zaposlenih. Kadrovska struktura i raznovrsnost obrazovnih profila, stručnjaka različitih kompetencija, doprinosi uspehu poslovanja i predstavlja našu najveću vrednost.

Galenika danas ima jasno definisan tok razvoja i ostvarene impresivne rezultate koji se, osim u dobijenim nagradama, vide i u pokazateljima poslovanja. U narednim godinama očekuje nas velika tržišna ekspanzija, zahvaljujući kontinuiranim investicijama u strukturu i istraživanje, kao i širenju proizvodnih linija i asortimana.

Website: www.galenika.rs