EY Srbija (Ernst&Young)

FB Cover_srp

EY je osnovan spajanjem na globalnom nivou, kompanija Arthur Young i Ernst & Whinney, u to vreme dve najveće kompanije za reviziju i poslovno savetovanje. Danas, u više od 150 zemalja sveta i sa preko 210 hiljada zaposlenih, EY je svetski lider u pružanju usluga iz oblasti revizije, poreskih i savetodavnih usluga.

Naš globalni pristup organizaciji poslovanja reflektuje se kroz unutrašnju raspodelu na četiri geografske oblasti, gde područje Evrope pripada oblasti EMEIA (Europe, Middle East, India and Africa).Od 2008. godine, naša nova EMEIA oblast funkcioniše kao jedna celina, ujedinjujući lokalne prakse u 93 zemalje Evrope, Bliskog Istoka, Indije i Afrike. Sa više od 81.022 talentovanih ljudi i 3.628 partnera u 93 zemalja, EMEIA blisko sarađuje sa oblastima Amerika, Azija-Pacifik i Japan, čime se stvara potpuno integrisana, globalna usluga.

EY Centralna i Jugoistočna Evropa, jedna od 12 pod-oblasti EMEIA oblasti, osnovana je u julu 2008. godine i ujedinjuje naše operacije u 21 zemlji regiona.EY Beograd je sastavni deo Centralne i Jugoistočne Evrope.

EY u Srbiji posluje od 1997. godine. Počeli smo sa svega nekoliko ljudi, a danas imamo više od 180 profesionalaca u timu, uključujući pet partnera. Naša želje i odgovornost kao lidera na tržištu profesionalnih usluga, je da damo pozitivan doprinos svetu. Korporativna odgovornost je okosnica naše korporativne kulture i vrednosti na osnovu kojih delamo i donosimo odluke. Naš pristup korporativnoj odgovornosti obuhvata angažman u zajednici, zaštitu životne sredine, podršku obrazovanju i preduzetništvu.

Verujemo da se pravi lideri ne rađaju – već grade i, upravo iz tog razloga, posebnu pažnju posvećujemo profesionalnom usavršavanju mladih. Takođe, težimo da u svom timu imamo ljude raznolikih obrazovnih profila kako bismo obezbedili unikatno i snažno rado okruženje bazirano na različitim pristupima koji obogaćuju našu organizacionu kulturu. Ipak, ono što očekujemo od naših zaposlenih, kao I kandidata jeste da su:

• osobe koji demonstriraju integritet, poštovanje i timski rad
• osobe sa energijom, entuzijazmom i hrabrošću da predvode
• osobe koji grade odnose tako što postupaju ispravno

Proces selekcije počinje na sajmovima zapošljavanja širom zemlje, takmičenjima u studiji slučaja (za srednjoškolce u aprilu, studente u novembru), tokom programa neformalne edukacije koje realizujemo u saradnji sa različitim NGO… Trudimo se da spojimo edukaciju i poslovni svet, da pomognemo u poboljšanju uslova I obezbedimo potrebne resurse kako bi mladi stekli profesionalno praktično znanje. Selekcija podrazumeva nekoliko faza od čega su osnovne: test iz engleskog jezika, test numeričkih i logičkih sposobnosti, test ličnosti , poslovna simulacija i intervjui.

Web: www.ey.com/careers
E-mail: hr.serbia@rs.ey.com
Telefon: +381 11 2095 800
Adresa: Španskih boraca 3, Beograd

Fb-logo
EY Serbia careers

Twitter-Logo
@EY_CareersSR