ESA ENERGY CONSTRUCTION GmbH & Co. KG – Monter – grejanje, vodovod, ventilacija (HLS)

Energetska efikasnost nije pitanje jedne tehnologije, već rezultat više inteligentnih rešenja. Pod ovim motom, mi radimo duži vremenski period vrlo uspešno kao glavni planeri u polju industrije, komercijalnih i stambenih objekata.

Naš fokus rada se ogleda u arhitekturi i visokogradnji, tehničkom opremanju objekata, energetskoj opremljenosti objekata, toplotno-grejnoj pokrivenosti, kao i elektrotehničkoj i automatizovanoj podršci objekata.

U okviru našeg ekspertskog rada realizovali smo veliki broj projekata za renomirane klijente, kao što su: Pošte Nemačke (Deutsche Post), Der Grüne Punkt, kao i mnogobrojni gradovi i Opštine širom Republike Nemačke.

Naša specijalnost su tehničko-privlačni sistemi, koji su na pragmatičan i inteligentan način u svojim objektima i energetski korisni ne samo za svoje klijente, već i za samu životnu sredinu. U procesu integracije i realizacije planova samih projekata, tehnička opremljenost objekata u direktnoj saradnji sa arhitektonskom podrškom objekta, čini jednu celinu koja iznalazi optimalna rešenja, međusobno koordinisana.

Interdisciplinarnost u saradnji sa dugogodišnjim iskustvom i strastvenom željom za novim tehnološkim rešenjima, čini nas posebnim na tržistu, uz dokazane instrumente planiranja i kontroliše troškova u skladu sa zacrtanim budžetima klijenata i projekata. Kompleksni zadaci izgradnje i njihove optimizacije zahtevaju agregaciju specijalizovanih znanja i preciznosti, kako bi dali kao rezultat upotrebljivost i korisnost. Energetska efikasnost i sam kvalitet koncepta objetaka i energije ne moze da samostalno rezultira inovativnim odnosom enegrije i rešenja. Nemerljiv uticaj na uspeh toga ima prvenstveno integrisani proces planiranja, sa specijalizovanim znanjima iz naše struke.

Integrisano planiranje predstavlja interaktivni proces prepoznavanja i optimizacije, gde svi njegovi akteri sa svojim znanjima zajedno rade i funkcionišu, čime mi Vama garantujemo kvalitet, kontinuitet, što rezultira planom orijentisanim na cilj.

Ovom prilikom prosledili su nam konkurs za posao:

Prijava:

  • CV i motivaciono pismo pošaljite na: s.bosnjak@ekonomikstaffleasing.me.
  • Krajnji rok za prijavu je: 18. 11. 2019.
  • Samo kandidati koji uđu u uži izbor biće kontaktirani.