Centar za razvoj karijere (CCD), pod pokroviteljstvom grada Beograda, a u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, poziva vas na peti Sajam zapošljavanja LINK2job, koji će se održati 20. oktobra u Banket sali hotela Jugoslavija i na kome se očekuje ponuda do 300 radnih mesta.

Tokom prethodnih godina sajam je posetilo preko 15.000 ljudi, ponuđeno je preko 700 radnih mesta, dok je oko 10.000 posetilaca besplatno dobilo vredne kurseve za profesionalno usavršavanje.

L2J-za-LINK_sajt-2017

LINK2job je odlična prilika kako za mlade ljude u potrazi za poslom, tako i za kompanije koje žele da pronađu adekvatan kadar i da se predstave u najboljem mogućem svetlu.

Posebnost ovog sajma, pored praktičnih i stručnih predavanja, biće motivacioni govori na temu poslovnog uspeha i ličnog razvoja. Posebna gošća tom prilikom biće košarkašica i predsednica ŽKK Crvena zvezda Nataša Kovačević.

Slika 3

Svakako će, već tradicionalno, biti prisutan i DesignStudio tim, koji će svim zainteresovanim posetiocima pružiti priliku da se fotografišu za profesionalnu fotografiju za CV.

Za veće šanse na budućim konkursima za posao, LINK2job posetiocima obezbeđuje i besplatne Microsoft Office kurseve, kao i kurseve engleskog jezika.

Slika 2

Takođe, predstavnici kompanija održaće realistične simulacije intervjua za posao u Job Box delu, gde će svaki posetilac iskusiti kakav je osećaj biti licem u lice sa poslodavcem i tako saznati kako da izbegne greške u komunikaciji kada dođe u priliku da se zaista izbori za željenu poziciju.

Pozivamo vas da svojim prisustvom uveličate ovaj događaj i ispratite zanimljiv propratni program, koji će okupiti i mnoge ugledne stručnjake i predstavnike kompanija.