Centar za razvoj karijere je na trećem po redu LINK2job sajmu zapošljavanja dodelio veoma vredne nagrade najsrećnijim posetiocima Sajma.

Svi zainteresovani posetioci imali su priliku da se prijave na info pultu Centra za razvoj karijere i na taj način obezbede učešće u nagradnom kvizu. Pored toga što je svakom posetiocu Sajma dodeljen besplatan kurs engleskog jezika ili neki od modula ECDL kurseva po želji, za najsrećnije dobitnike pripremili smo i posebne nagrade.

Dodeljena je treća nagrada, knjiga „Eučenje elearning Razvoj–Tehnologija–Budućnost”, autora Valentina Kuleta i Velimira Dedića, kao i druga nagrada Adobe Photoshop kurs na ITAcademy.

dsc_0045

Dobitnik prve nagrade osvojio je puno jednogodišnje školovanje na ITAcadamy i time dobio mogućnost da stekne nove veštine za najplaćenije poslove današnjice.

dsc_0050-1

Na ovaj način, društveno odgovoran projekat (događaj), kakav je LINK2job, želi da podstakne ljude koji su u potrazi za poslom ili žele da promene posao da rade na sebi i ulažu u sticanje novog znanja koje će im koristiti u daljem radu.

Prolećni LINK2job sajam zapošljavanja održaće se u aprilu 2017, a posetiocima će na raspolaganju biti još više dodatnih sadržaja i iznenađenja. Vidimo se u aprilu!