LINK Centar za razvoj karijere organizovao je još jedan sajam zapošljavanja 22. aprila, u banket sali hotela „Jugoslavija”. Kompanije na sajmu su zainteresovanim kandidatima ponudile preko 200 otvorenih radnih mesta, pretežno iz oblasti informacionih tehnologija. Veliki broj posetilaca bio je u prilici da se direktno poveže sa nekim od najpoželjnijih poslodavaca.

Slika_2 2
Nekoliko hiljada ljudi dobilo je besplatan onlajn kurs engleskog jezika i ECDL modul po želji.

Svesni činjenice da su računarske veštine i znanje engleskog jezika preduslov za dobijanje posla u brojnim strukama, svakom posetiocu obezbedili smo besplatan DSC_0303aonlajn kurs engleskog jezika i ECDL modul po želji.

ECDL sertifikati predstavljaju jedinstvenu potvrdu sposobnosti za korišćenje personalnog računara i osnovnih programskih aplikacija. ECDL je najrasprostranjeniji svetski sertifikat iz oblasti poznavanja osnovnih principa u informacionim tehnologijama, i kao takav je internacionalno priznat od strane poslodavaca i čest preduslov za dobijanje posla u brojnim strukama.

Brojne uspešne kompanije na sajmu

Posetioci su na jednom mestu imali priliku da se povežu sa kompanijama u kojima bi želeli da rade, da im se predstave, daju svoj CV i ugovore intervju za posao.
Na sajmu su nove zaposlene tražile neke od brojnih uspešnih kompanija, među kojima su Comtrade, Zepter, Delhaize Serbia, Trizma, TNation, P3 Communications, obrazovne ustanove ITAcademy i BusinessAcademy, kao i mnoge druge, sa velikim brojem otvorenih radnih mesta. Sajam LINK2job su podržali Grad Beograd, član Gradskog veća i predsednik Saveta za zapošljavanje Dragomir Petronijević, kao i Siniša Knežević, zamenik direktora Filijale za grad Beograd NSZ.

DSC_0310aSaveti uspešnih stručnjaka za sve posetioce Sajma

Da je ovaj sajam drugačiji, pokazuju i brojna predavanja koja pomažu kandidatima da se izbore za svoje mesto u poslovnom svetu. Potrudili smo se da više nema briga o fotografiji za CV, jer su svi posetioci Sajma dobili profesionalnu fotografiju, koju su im izradili stručnjaci za obradu fotografije.
Job Box i Laptop Corner, besplatna predavanja o tome kako uspeti kao freelancer, Cloud sistemi, kako do posla u IT industriji, koje su najveće greške u pisanju CV-ja i motivacionog pisma, kako napraviti sajt u WordPressu, iOS Development – samo su neki od sadržaja koje su posetioci dobili na Sajmu.

Centar za razvoj karijere – za vašu uspešnu karijeru

DSC_0314aSvi znamo da je nezaposlenost u našoj zemlji veoma velika i da svako od nas poznaje nekoga ko je kvalitetan, iskusan stručnjak, ali još nema posao. S druge strane, u Srbiji postoji mnogo domaćih i internacionalnih kompanija koje neprestano traže kvalitetne radnike, spremne da novim idejama unaprede poslovanje. Ali kako ih pronaći?

Centar za razvoj karijere podstiče unapređenje karijere kroz brojne uspešne seminare, radionice i druge aktivnosti u vezi sa poslovanjem i obogaćivanjem veština.Cilj centra ogleda se u promovisanju celoživotnog učenja, podršci u građenju uspešne karijere i pronalasku novih mogućnosti profesionalnog usavršavanja svakog korisnika.Organizacija drugog velikog i značajnog događaja kao što je Sajam zapošljavanja LINK2job je samo jedan korak dalje u misiji koju ima Centar za razvoj karijere.

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će LINK Centar za razvoj karijere ove jeseni organizovati još jedan sajam zapošljavanja, i to 14.oktobra, na istom mestu. Ukoliko ste nezaposleni ili želite da postojeće radno mesto zamenite boljim, nemojte propustiti jesenji LINK2job sajam zapošljavanja!