Svi posetioci Link2job 2016 sajma zapošljavanja imaće mogućnost da steknu pravo na besplatno sticanje sertifikata jednog od modula iz programa European Computer Driving Licence (ECDL) .

S’ obzirom da je u današnje vreme informatička pismenost neophodna, LINK2 job sajam vam je obezbedio sledeće module:

1. ECDL IT
2. ECDL internet
3. Obrada teksta – Word
4. Tabelarne kalkulacije – Excel
5. Baze podataka – Access
6. Prezentacije – PowerPoint

Kroz edukaciju stičemo sigurnost u komunikaciji, širimo vidike, gradimo motivaciju, produktivnost, pokretačku energiju, strpljenje i kvalitetniji život.
Edukacija je danas pristupačnija nego ikada i pruža nam širok dijapazon izbora.

1. ECDL IT :

Cilj ovog modula je da kandidata osposobi da bezbedno koristi internet, zaštiti podatke, lozinke, naloge, razume vrste mreža, načine za konekciju.
Ovaj modul je ”jezik veštine i sigurnosti pri zaštiti podataka”

2. ECDL internet:

Cilj modula je da kandidata osposobi da razume termine za korišćenje interneta, kretanje kroz web pretrage, kao i el. pošte.
Uključuje i organizaciju podataka, adresara , bookmarka.

3. Obrada teksta – Word

Cilj ovog modula je da kandidata osposobi da u skladu sa ECDL ekspertima manipuliše alatima za uređivanje teksta.
Kurs je namenjen svima koji žele da steknu veštine koje obuhvataju uređenje paragrafa, kreiranje pasusa, grafičkih objekata, cirkularnih pisama, uređivanje teksta, margina..
4. Tabelarne kalkulacije – Excel

Cilj ovog modula je da korisnika upozna sa kreiranjem tabelarnih prikaza podataka, izradom baza podataka, radom sa brojevima, proračunima, prihodima, rashodima.
Namenjen je svima koji žele da uspešno kreiraju tabele i proračune.

5. Baze podataka – Access

Cilj ovog kursa je da kandidata osposobi za razumevanje koncepta baze podataka, izradom ključa, forme i izveštaja vezanih za upotrebu baze podataka, korišćenje i podešavanje aplikacije, dizajn tabele i štampanje.

6. Prezentacije – PowerPoint

Cilj ovog modula je da osposobi kandidata za korišćenje PowerPointa, pravljenje prezentacija i slajdova, ubacivanje šablona, formatiranje teksta, unos slika, upotreba grafičkih elemenata.
Namenjen je svima koji žele da na pravi način prezentuju svoj rad, kao i pomoć u javnom nastupu i visoko kvalitetnom načinu rada.