Twitter_1500x500px

Drugi po redu LINK2job sajam zapošljavanja održaće se 22. aprila u banket sali hotela Jugoslavija na Novom Beogradu u organizaciji Centra za razvoj karijere (LINK Center for Career Development, CCD).

I ove godine će svi posetioci sajma biti u mogućnosti da pored stupanja u neposredni kontakt sa nekim od najprofitabilnijih i najperspektivnijih kompanija slušaju zanimljiva predavanja, učestvuju u diskusijama, dobiju profesionalnu sliku za CV, i osvoje neku od vrednih nagrada, oprobaju se u Job Boxu, Social Network Corneru i Laptop Corneru. Takođe smo obezbedili besplatan onlajn ECDL kurs za svakog posetioca sajma.
Nastojanje Centra za razvoj karijere da vas poveže sa potencijalnim poslodavcima, dovešće nas do toga da postanemo najveći dogadjaj ovog tipa u regionu.

Prošle godine LINK2job sajam je bio održan u hotelu Crowne Plaza.
Velika posećenost (preko 5000 posetilaca), celodnevni edukativni sadržaji, vredne nagrade i naravno mnogobrojne iskorišćene šanse za zaposlenje samo su neka od dešavanja sa prošlogodišnjeg sajma.

Poseta LINK2job sajmu pruža dobru priliku da ukoliko niste sigurni koliko znate o profesiji koja vas zanima na licu mesta saslušate odgovor od stručnjaka.